Öğrenci İletişim Bilgileri Gönderme Formu

01.01.2023 695

DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR;

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı öğrenim gören öğrencilerimizin işletmelerdeki iş ve işlemlerinin daha sağlıklı yürütülebilmesi için; geçen yıl yapıldığı gibi, öğrencilerimizin, öğrenci velilerimizin ve usta öğreticilerimizin isim ve telefon numaralarına ait iletişim bilgilerini bu yıl da aşağıdaki form üzerinden göndermeniz gerekmektedir.

Geçen yıl öğretmenlerimiz tarafından girilmiş olan öğrenci bilgilerini de görebilirsiniz.

Geçen yılki listede öğrencinin iletişim bilgilerinin hepsi var ve hepsi doğru ise tekrar bilgileri girip göndermenize gerek olmayıp, sadece öğrenci ismi seçilip usta öğreticinin adı ve telefon numarası girilip gönderilecektir.

Ancak; geçen yılki listede öğrencinin bilgileri hiç yok, eksik, değişmiş  ya da bazıları veya tamamı hatalı ise, öğrenci iletişim bilgileri ile usta öğretici bilgilerinin tamamını girmelisiniz.

Konuya gerekli hassasiyetin gösterilmesi için gereğini rica eder, destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

02.01.2023
Mustafa ŞAHİN
Müdür

ÖĞRENCİ İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR? Öğrenci Telefon No, Veli Adı ve Telefon No, Usta Öğretici Adı ve Telefon No)