Mesleki Beceriler Haftası Fuarında Stant Açtık

Fuar 16-17 Mayıs 2022 tarihlerinde ziyaretçilerini bekliyor.

YER: Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu

17.05.2022 407

Mesleki Beceriler Haftasında Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda 16-17 Mayıs tarihlerinde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen fuara katılım sağlayarak standımızda Okulumuzu/Merkezimizi tanıttık.

Avrupa Meslek Becerileri Haftası kapsamında Samsun Mesleki Beceriler Fuarı Açıldı

Avrupa Meslek Becerileri Haftası kapsamında Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen Samsun Mesleki Beceriler Fuarı'nın açılışı Valimiz Sayın Doç. Dr.  Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit, protokol üyeleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit açılışta yaptığı konuşmada, mesleki ve teknik eğitim alanında son günlerde gelinen seviye ve elde edilen sonuçların uluslararası düzeyde duyurulması ve ülkemizin gösterdiği atılımların görünür hale getirilmesi stratejik önem taşıdığını ve bu konuya ilişkin farkındalık geliştirme ve tanıtma çalışmaları için yapılması ön görülen etkinliklerin önemli bir araç olma vasfı bulunduğunu ifade ederek fuarımızın hazırlanıp yürütülmesinde katkıları bulunan başta Samsun Valiliğimiz olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlara, sektör temsilcilerine, bu meyanda emekleri bulunan eğitimcilerimize teşekkür ediyor, Samsun Mesleki Gelişim Fuarı'nın eğitim ve iş dünyası için hayırlar getirmesini diliyorum, dedi.

Konuşmaların ardından program, açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. 54 okul ve kurumumuzun hazırladığı stantlar ve atölyeler gezildi. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin hazırladığı müzik dinletisiyle açılış programı sona erdi.

Milli Eğitim Bakanlığımızın Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Çalışma Takvimi" doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordine ettiği Samsun Beceriler Fuarı Mesleki Ve Teknik Anadolu Liselerimizin alanlarının ve uygulamalarının tanıtımını yapmak ve meslek liselerimize özel olarak yapılacak söyleşi programlarında alanında uzman kişilerden aydınlatıcı bilgiler edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen fuar, 16-17 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerini bekliyor.

Eğitmenlerimize, öğrencilerimize ve katılım sağlayanlara teşekkiür ederiz.

Mustafa ŞAHİN

Müdür

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Fuar ile ilgili Haberi için TIKLA

17-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-2022